Resultatet på mitt experiment lyder:

Jag är ett geni och snygg.

Eftersom ingen har sagt emot på nästan en månad äger jag härmed rätten att kalla mig ett geni.. och snygg!

Sen kanske man ska ta med mitt läsarantal i kalkylen också. Det är hela SJU människor som inte har sagt emot på en månad, alltså hållt med mig. Känns riktigt najs!

Jag är så jävla nära på att slå igenom nu alltså!

Ett två, ett två! Testing!

Jag tänkte göra ett experiment.

Jag är ett geni och snygg.

Återkommer med resultatet..

Feltänk.. Igen!

Jag har märkt att svenska folket inte besitter det intellekt jag hoppades på när det begav sig. Det råkar vara så att jag extraknäcker på svenska akademien som "uttrycks-skapare". Jag var till exempel jag som myntade uttrycket toffelhjälte.

Någonstans på vägen blev det fel och nu tror i princip alla att en toffelhjälte är en man som inte vågar göra någonting utan sin kvinnas tillåtelse, och med andra ord ALLTID bangar spritfester med grabbgänget och så vidare.

Dock är allt detta fel, uttrycket syftar på en man som kan skapa fred i ett land, region eller dylikt endast genom att vifta med en väl använd toffla! Alla i omgivningen blir troligtvis lugnade och sjunker in i trans av den genomträngande svettlukten.

MVH Emil Af Askerdal, stol 12 §3452

Skitviktigt och jävligt meningsfullt!

Min blogg har slagit sitt personliga rekord i antalet läsare på en dag! 61 stycken!! Jag blir gick nästan upp falsett när jag såg det. Men sen slog det mig att det antagligen var någons gamla dator som fick epelepsi cp-ryckte sig in på sidan i alla fall 60 av gångerna, för dagen efter hade jag EN läsare.. På fyran dagar hade jag fortfarande en läsare.. Jag..

Jag tänkte även skriva något riktigt roligt om Torres övergång och all den skiten, men jag råkar veta att 90% av läsarna redan har hört det roliga (i sitt huvud) och inte tycker det vore speciellt kul att höra skiten igen så besparar jag alla dessa läsare (jag) mödan av att behöva lyssna på/läsa skiten igen.

Note to self: Skaffa en dagbok istället, fler människor vill läsa den..

Hoppas någons epileptiska dator har blivit återställd efter den traumatiska upplevelsen.


RSS 2.0