En tanke som kan vara fel..

"Stäng dörrn, du släpper ut all värme!" Är en fras man hör ganska ofta nu när det är minus 20 grader varmt ute. Men vad händer om alla i, säg norra Europa, öpnnar dörrarna till sina varma hem och släpper ut ALL värme. Borde det inte bli varmare ute då? Eller vart tar all den värmen vägen? Blir den bara.. kall?

Den tar nog flyget till Thailand..

Irland är bokat!

Jag har sjukt höga förväntningar..

Historiskt genombrott av Dr. E. Askerdal

"Jesus var försenad"
Jesus var sjukt försenad till både Golgatavandringen och fisk-historien. Det bevisar forskningen från historikern och barndoktorn, Emil Askerdal.
   - Han var ju snickare och hade två parallella projekt i både Genesaret och Betlehem, berättar Emil Askerdal via fax. Jesus försökte ta in några polacker, men dom var Katoliker och trodde inte riktigt på honom.
   Snickare är ständigt sena och vissa påstår att det var missnöjda kunder som satte dit honom. Inte Brutus som man föreslår på Malmö Gudsmuséum.


Växthuseffekt i mitt rövhål

Det har varit ett jävla liv runt om i hela världen om att det har blivit varmare och att isbjörnarna håller på att dö ut för att det inte finns nån is kvar. Vad är det för jävla science fiction? Jag tror att vi har råkat ut för världens största practikal joke. Al Gore fick med sig resten av världen att börja källsortera och börja åka buss, av vilken anledning? Att ge Sverige de två kallaste och snöigaste vintrarna någonsin..

Jag ska köpa 23 biffiga bilar med den största jävla motorn som går att hitta och låta allihop stå på tomgång ända tills det har blivit humana temperaturer ute. Jag kommer även att börja spraya håret med hårspray, och jag siktar på att göra åt två flaskor om dagen. De tomma flaskorna kommer jag naturligtvis att slänga ut i skogen.

Al Gore, fuck you! Hämnden är ljuv..

Hey I'm back..

Jag är tillbaka! Någon tyckte att min förra blogg var ganska kass så han/hon hackade den och slängde in lite porr för att piffa upp den lite! Sen bytte han/hon lösenord så att jag absolut inte kunde gå in och ta bort skiten..

Människan var förmodligen alkoholpåverkad och porrskadad, så då kan vi lugnt utgå ifrån att människan var skitful, 30+ och okysst.


Alkohol är orsaken och lösningen på livets alla problem

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0