Resultatet på mitt experiment lyder:

Jag är ett geni och snygg.

Eftersom ingen har sagt emot på nästan en månad äger jag härmed rätten att kalla mig ett geni.. och snygg!

Sen kanske man ska ta med mitt läsarantal i kalkylen också. Det är hela SJU människor som inte har sagt emot på en månad, alltså hållt med mig. Känns riktigt najs!

Jag är så jävla nära på att slå igenom nu alltså!

Kommentarer
Postat av: Jakob

Mitt .... svar var en tydlig protest!

2011-02-25 @ 13:29:25
Postat av: Emil

Nej.. Du var likgiltig, det är ingen protest!

2011-02-25 @ 14:24:17
Postat av: Isak

Fint, jag behöver ett snyggt geni till mitt nästa filmprojekt.



"Missförstådd och motarbetad - ett liv i konstens tjänst". Ett gripande epos om en av samhället utstött azerbajdzjansk poet. Under en promenad på den uzbekiska landsbygden möter han tre blinda belgiska fåraherdar på genomresa i Europa. Tillsammans slår de följe och den tidigare utstötte azerbajdzjanska poeten finner genom fåraherdarnas lugna och trygga vägledning äntligen sin plats i tillvaron.

En historia om manlig vänskap, fördomar och förlåtelse.



Tänkte att du skulle spela rollen som ung uzbekisk fotomodell som blir kär i den azerbajdzjanska poetens vanskapta dotter. Den tidigare ytlige fotomodellen - det vill säga du - blir helt betagen av dotterns enastående vackra INRE. Men frågan är: Kommer du att lämna modellvärlden för kärleken, eller fortsätter du ditt glammiga men själsligt tomma liv på Tasjkents modevisningar? En viktig bihandling, då poetens åsikter om modevärlden präglas av djupt förakt. Kan fotomodellen - du - övertyga honom om att modebranschen inte är alltigenom hjärtlös?



Lönen är låg, men i gengäld får du uppleva de underbara höstdagarna i ett charmigt och pittoreskt Centralasien. Vad tros? Skriver du på?

2011-03-01 @ 18:40:45
URL: http://isakjohn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0