Apropå ordspråk

"Där slog du huvudet på spiken" har jag alltid tolkat som att man har kommit på nånting bra eller nånting positivt överlag. Men jag har ändrat mig. Det syftar nog på att man har sagt ett gjort någonting riktigt korkat så att man straffar sig själv med att banka pannan i en spik som sticker ut lagom långt från en vägg eller liknande.
-Där slog du huvudet på spiken!
-Jaa, jo, jag vet! Det blöder som fan!

Ett annat uttryck som har blivit feltolkat av ett helt land är curlingföräldrar! Det är inte alls föräldrar som vurmar för sina barn utan snarare tvärtom, de använder sina barn som curlingstenar.

Jag har inte en blekaste aning om vad vurmar betyder egentligen, men det kändes jävligt bra..

Jag har tröttnat

Jag har tröttnat på alla häftiga typer som tatuerar in nånting snyggt i svanken/armen/vartfansomhelst som ingen jävel ser vad det är! Eller så skriver nån nått riktigt klyshigt på alviska på underarmen.. MEN VEM FAN KAN LÄSA DET??

-Det här är min nya tatuering, den betyder att man ska ta vara på livet, leva varje dag som din sista, äta sunt och tro på gud och kärleken... och hoppet..
-Men.. det är en Ford?
-Jaaa visst är dom förjävla snygga!

Jag ska tatuera in "Id hoc denuntio non unus merda" i armhålan.. Det är latin och betyder "det här betyder inte ett skit"..

Emils häftiga partytrick-skola

Jag råkar vara lite av en expert i och omkring ämnet häftiga partytricks som lockar damer, och tänker härmed delge några utav dom så att mina kära vänner också kan få briljera lite.

Jag kan:
Hoppa upp på bardisken på en krog och skrika att jag bjuder alla på sprit, dom kommer ALLA att vara din vän och har du tur hinner du till och med småprata lite med någon söt tjej innan bartendern kommer tillbaka med ditt kort och säger att det inte finns några pengar på det.

Jag kan:
Skryta med att jag har mycket pengar i min plånbok. Sen den lilla petitessen att det är pappas pengar (och pappas kläder, klocka, bil, lägenhet) är ytterst oviktig.

Jag kan:
Köpa skitdyrt vin från en jävla provins i Frankrike och HÄLLA ut fanskapet på golvet eftersom nån har sagt att jag inte får spruta det på tapeterna längre. (TIPS!! har du inte pengar till dyrt vinfanskap går det inte lika bra med en starköl, jag har provat utan framgång)

Jag kan:
Råka slå in knäskålarna på dig om du försöker dig på något av det ovanstående utan att betala mig pengar per styck partytrick. Jag äger rätten att göra dessa häftiga trick, det gör inte du.

Endast därför låter jag bli.. för att se dig våndas över att jag inte gör det du har våta drömmar om att få göra..


Sensmoral: Låtsas du ha pengar får du utgifter.. försök att betala det med låtsaspengar! Bratjävel..

Jävla djur

Djurologen och svampätaren Emil Askerdal har efter över 20 års forskning kommit fram till vilket djur som har det mesigaste försvarsvapnet.
   - Igelkotten har vassa taggar, grodor sitt gift i huden och fjärilar sin karate. Men laman spottas, säger Emil Askerdal. Spottas - det var sådant man sysslade med på dagis.
   - Tänk om vi människor skulle fungera som lamor. Om det kommer en knivbeväpnad man i full kareta, ska man då lägga en gröning på honom? Jag tror att det är bättre att bara segna ner och bara spela död.

-God says that you should forgive a man for hes mistakes.
-Thats up to God, its up to me to arrange their meeting..

Förklaringen på ett av mina favoritord..

Attack-Mongo

Förklaring: Ett mongo som lever på norra Ölands alvar, där det livnär sig av att jaga får, kor, harar och även ibland människor.

Exempel: Naturfilmaren Brynrolf lyckades efter många veckors väntande få en våldsam jakt på film, då ett attack-mongo satte efter ett par tyska turister i 120km/h som desperat men hjälplöst försökte söka skydd i sin Detleffs husbil, då mongot obarmhärtigt slängde sig över dom och massakern var ett faktum.


Slår ett slag för jämställdheten!

Det är väldigt viktigt att man är mån om att det ska vara så jämnlikt som möjligt i Sverige. Men jag tror att man försöker tackla det på fel sätt! Man försöker i princip kvotera in kvinnor i mansdominerade yrken, men allvarligt, hur många tjejer VILL vara rörläggare? Jag vet bara en..

Jag kvoterar in mig själv i sammanhang som oftast lider av en brist på män istället. Jag är ett spritluder, horar för lite uppmärksamhet, sitter ner när jag kissar (även utomhus) och har PMS..

RSS 2.0