Trotsar Svennebanan?

Idag trotsade Emil alla Svenssons ordentligt genom att bjuda hem en god vän på finfin middag med efterföljande dessert. Eftersom gästen skulle köra bil hem och Emils oförmåga att föra en intressant dialog, fick Emil dricka öl själv. Då kan Emil hålla låda och prata hela kvällen utan att skämmas eller bli blyg en enda gång. Men är Emil nykter skäms han ofta och är ganska blyg, framför allt om det är en gäst som han inte träffat på länge eller inte känner väl.
   Så där sitter han, ensam kvar i sin lägenhet, salongsberusad och patetisk. På en onsdag.

PS. Jag hade en skitbra idé från början men sen gick det liksom över. Prestationsångest och så vidare. DS.

Julhets och fanskap

Jag fick ett ryck idag och beslöt mig för att inhandla julklappar och lite gott att dricka till jul! Jag åkte ner till frölunda torg och kutade runt bland affärerna. 30 minuter och fyra ångestattacker senare slängde jag mig i bilen och åkte hem. Utan att ha handlat en enda julklapp, och eftersom Reinfeldt har bestämt att jag inte får handla på glasbanken efter klockan 18:00 så fick jag nöja mig med att olla rutan och åka hem. Hem och ta en fulöl och knyppla en grytlapp som alla barnen får dela på.
   Snö får vi väl inte heller till jul.

Skitliv

Tungrott projekt!

Markbo som jag ändå är i grund och botten har jag haft fullt upp med att ta reda på allt om alla det snaste. Men eftersom det bor lite mer människor i Göteborg har det blivit mycket jobbigare än jag någonsin kunde ana.
   Jag har därför byggt om mitt hem till en informationsdespotion, vilket betyder att alla som vill berätta något smaskigt om sig själva får komma hem till mig och göra det! Ultrasmart!!
   Dock har det efter två månader visat sig att det enda stället med färre besökare är min blogg.

Tips till allmänheten:

Visste ni att en hel lägenhet luktar piss om man äter makrill i tomatsås och glömmer att slänga soporna? Tre dagar i rad?


RSS 2.0